:...:::...:[  Sobota, 27. Apríl 2024     -=  =-     meniny má - Jaroslav  ]:...:::...: 
1-izbový byt, Brezno, Rázusova 53   18 500 €  (557 331,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Lokalizácia:
Byt č. 27 sa nachádza v sídliskovej obytnej zóne okresného mesta Brezno, na Rázusovej ulici č.53. Ide o obytné sídlisko blízke centrálnej časti mesta, leží na ľavej strane cestnej komunikácie vychádzajúcej z mesta smerom na Čierny Balog. Daná lokalita je zóna s dobrou občianskou vybavenosťou charakteru obchodov a služieb zodpovedajúcou širšiemu centru okresného mesta.
Bytový dom je prístupný po spevnených cestných komunikáciách, je napojený na všetky základné inžinierske siete včítane zemného plynu. Na trhu s nehnuteľnosťami je dopyt a ponuka v rovnováhe, najmä s prihliadnutím na polohu domu v okresnom meste a reálnu kúpnu silu obyvateľstva. Dostupná mestská hromadná doprava je autobusová, životné prostredie v mieste je bez zjavného poškodenia, s bežnou hlučnosťou a prašnosťou od cestnej premávky.

Byt:
Byt č. 27 sa nachádza v radovom panelovom obytnom dome č.súp. 976 v k.ú. Brezno. Dom má plochú strechu, celkom 1+8 podlaží, 2 vchody, vo vchode č.53, ktorý je krajnou sekciou, je celkom 32 jednoizbových bytov. Hodnotený byt sa nachádza na ôsmom podlaží /siedmom poschodí/, pozostáva z jednej obytnej miestnosti a z príslušenstva, ktoré tvorí chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, balkón a pivnica v suteréne domu. Zistená podlahová plocha bytu s príslušenstvom, bez balkóna, je 36,74 m2. Byt je zrekonštruovaný, v súčasnom období sa však dlhšiu dobu nevyužíva, odpojené sú prípojky elektrickej energie a plynu, stavebná údržba bytu sa nevykonáva. Bytové jadro je murované, v kúpeľni je sprchový kút, umývadlo a WC so zabudovanou nádržkou v stene, batérie sú nerezové pákové, steny kúpeľne sú s keramickými obkladmi. Kuchynská linka je s nerezovým drezom, pákovou nerezovou batériou, kombinovaným plynovým sporákom s elektrickou rúrou a digestorom, za linkou sú keramické obklady. Podlahy v izbe a v časti kuchyne sú plávajúce, z veľkoplošných laminátových parkiet, v chodbe, kúpeľni a v časti kuchyne z keramických dlažieb, okná sú plastové, dvere drevené plné hladké alebo zasklené, vchodové dvere bezpečnostné. Vnútorné omietky sú vápenné hladké, vykurovanie ústredné teplovodné z centrálneho zdroja, radiátory oceľové panelové. Obytný dom má dobrú údržbu, čomu zodpovedá aj jeho technický stav, obvodové steny domu sú dodatočne zateplené.
Obytný dom bol daný do užívania v roku 1982, vzhľadom na zistený technický stav domu stanovujem pre výpočet opotrebenia nehnuteľnosti lineárnou metódou životnosť domu na 100 rokov.

Spoločné časti a spoločné zariadenia domu:
S vlastníctvom bytu je spojené spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu v podiele 3674/254340. Spoločnými časťami domu sú základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vstup, závetrie, schodiská, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie, ako aj zvislé nosné konštrukcie. Spoločnými zariadeniami domu sú práčovne, kočikárne, ďalšie spoločné priestory, bleskozvod, STA, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové domové prípojky a to aj v prípade, že sú umiestnené mimo domu ak slúžia výlučne domu.

Pozemky
parcela číslo 3670/14, zastavané plochy a nádvoria o výmere 227 m2 a parcela číslo 3670/15, zastavané plochy a nádvoria o výmere 235 m2

Poznámka:
Zákonné záložné právo a záložné právo v prospech Slovenskej sporiteľne, a.s. (špecifikované v liste vlastníctva).

 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: