:...:::...:[  Sobota, 20. Apríl 2024     -=  =-     meniny má - Marcel  ]:...:::...: 
3-izbový byt, Trenčín, Saratovská 4   56 000 €  (1 687 056,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Lokalizácia:
Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome, ktorý má celkovo 1+8 podlaží, v dome je celkom 32 bytom. Dom má plochú strechu, je dodatočne zateplený, má výťah. Dom má priemernú údržbu , čomu zodpovedá aj jeho technický stav. Obytný dom bol daný do užívania v roku 1974, vzhľadom na vykonané rekonštrukcie a zistený technický stav domu stanovil znalec životnosť na 100 rokov.
Byt sa nachádza v sídliskovej obytnej zóne krajského mesta Trenčín, na sídlisku Juh, konkrétne na Saratovskej ulici č. 4. Ide o bežné mestské sídlisko ležiace v južnej časti mesta, predmetná lokalita je s primeranou občianskou vybavenosťou charakteru obchodov a služieb zodpovedajúcou polohe nehnuteľnosti. Obytný dom je prístupný po spevnených cestných komunikáciách, je napojený na všetky inžinierske siete včítane zemného plynu. Dostupná mestská hromadná doprava je autobusová, životné prostredie je bez zjavného poškodenia, s bežnou hlučnosťou.
Byt je na prvom poschodí domu, dispozične pozostáva z troch obytných miestností a z príslušenstva, ktoré tvorí chodba, kuchyňa, kúpeľňa, WC, šatník, balkón, komora na chodbe vedľa bytu a pivnica v suteréne domu. Zistená podlahová plocha bytu s príslušenstvom bez balkóna je 73,38 m2.

Spoločné časti domu:
základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vstup, závetrie, schodiská, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie, ako aj zvislé nosné konštrukcie.

Spoločné zariadenia domu:
výťah, práčovňa, kočikáreň, ďalšie spoločné priestory, bleskozvod, STA, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové domové prípojky a to aj v prípade, že sú umiestnené mimo domu ak slúžia výlučne domu.

Poznámka:
Znalcovi nebola umožnená vnútorná obhliadka a kontrolné zameranie bytu. Znalecký posudok bol vypracovaný v zmysle zákona o dobrovoľných dražbách z dostupných podkladov, pričom vnútorné vybavenie bytu je považované za štandardné. Dom má priemernú údržbu, čomu zodpovedá aj jeho technický stav.

 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: