:...:::...:[  Piatok, 29. Marec 2024     -=  =-     meniny má - Miroslav  ]:...:::...: 
rodinný dom, Hrnčiarske Zalužany, Hrnčiarske Zalužany 1   23 850 €  (718 505,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Rodinný dom je dvojpodlažný nepodpivničený, samostatne stojaci v radovej uličnej zástavbe. Dom sa nachádza v obytnej časti obce Hrnčiarske Zalužany cca 7 km od okresného mesta Poltár.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
1.NP -> chodba, schodisko, kotolňa, kuchyňa, 2x izba
2.NP -> chodba, schodisko, kúpeľňa s WC, 3x izba, šatník, balkón
Objekt je situovaný na rovinatom pozemku, základy sú betónové s vodorovnou izoláciou, obvodové konštrukcie sú murované v skladobnej hrúbke od 40 do 50 cm, deliace konštrukcie sú tehlové, vnútorné omietky sú vápenné štukové. Stropy sú betónové a keramické vložky s rovným podhľadom. Zastrešenie – stanový krov – drevená väznicová sústava s krytinou- AZC šablóny, klampiarske konštrukcie sú úplné, žľaby, zvody, z pozinkovaného plechu. Fasádne omietky sú škrabané brizolitové. Okná sú dvojité drevené s doskovým ostením ale aj plastové. Dreve sú prevažne hladké plné alebo zasklené. Podlahy v obytných miestnostiach sú prevažne s povrchom – veľkoplošné parkety, ostatné miestnosti prevažne s povrchom z keramickej dlažby. Vykurovanie ústredné teplovodné, liatinové a oceľové rebrové radiátory, centrálny kotol na pevné palivo ale aj lokálne – pec na pevné palivo. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická, elektrický rozvádzač s poistkami. Rozvod vody z pozinkovaného potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. Zdroj TÚV elektrický zásobníkový ohrievač kombinovaný s napojením na zdroj vykurovania. Kanalizácia – liatinové potrubie s kúpeľne, WC a kuchyne. Vybavenie kuchyne na 1. NP: sporák na zemný plyn, elektrická rúra, drezové umývadlo nerezové, nerezová páková batéria, kuchynská linka na báze drevnej hmoty r.š. 3,5m. Vnútorné vybavenie : 1. NP WC s umývadlom, 2. NP kúpeľňa – plastová rohová vaňa s nerezovou pákovou batériou so sprchou, 1x umývadlo, nerezová páková batéria, keramický obklad nad 135 cm, obklad vane.
Dom má prípojku NN, je napojený na domovú vodáreň zo studne, kanalizácia je odvedená do septiku, dom má prípojku a rozvody zemného plynu a zariadenie na meranie odberu.

Príslušenstvom rodinného domu je:
- Letná kuchyňa, ktorá je situovaná na rovinatom pozemku – parcele C KN č. 268, základy sú betónové s vodorovnou izoláciou, obvodové konštrukcie sú murované v skladovej hrúbke od 30 cm, deliace konštrukcie sú tehlové, vnútorné omietky sú vápenné hladké, stropy sú trámčekové s podhľadom. Zastrešenie – sedlový drevený krov s krytinou – AZC šablóny, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Fasádne omietky sú škrabané brizolitové. Okná sú zdvojené drevené. Dvere sú prevažne hladké plné. Podlahy prevažne hrubé betónové. Vykurovanie nie je. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická. Rozvod vody z pozinkovaného potrubia len studenej. Kanalizácia – z kuchyne. Objekt má prípojku NN, je napojený na domovú vodáreň zo studne, kanalizácia je odvedená do septiku.Zastavaná plocha je 43,51 m?.
- Plechový sklad samostatne stojaci za rodinným domom nachádzajúci sa na parcele C KN č. 268. Ide o dočasnú stavbu oceľovej nosnej konštrukcie s oplechovaním, s pultovým zastrešením z vlnitého plechu, ošetrené náterom. Podlaha hrubá betónová, elektroinštalácia len svetelná. Zastavaná plocha je 19,89 m?.
-Prístrešok situovaný na parcele C KN č. 268 medzi letnou kuchynkou a plechovým skladom. Obvodová stena je murovaná ale len zo zadnej strany, nakoľko bočné steny tvoria steny rodinného domu a letnej kuchynky. Zastrešenie je z oceľových profilov s krytinou so sklených platní, podlaha je betónová, bez ďalšieho vybavenia. Zastavaná plocha je 18,96 m?.
- Plot na parcele C KN č. 268 s dĺžkou 24 m, ktorého základy sú z kameňa a betóny, podmurovka betónová monolitická alebo prefabrikovaná, výplň plotu z rámového pletiva alebo z oceľovej tyčoviny v ráme, plotové vráta a vrátka kovové s drôtenou výplňou alebo z kovových profilov.
- Oplotenie na parcele C KN č. 268 a 269 s dĺžkou 202 m.
- Studňa na parcele C KN č. 268 – kopaná s hĺbkou 9,5 m a priemerom 800 mm. Počet ručných čerpadiel : 1
- Prípojka vody na parcele C KN č. 268.
- Domová vodáreň na parcele C KN č. 268.
- Prípojka kanalizácie na parcele C KN č. 268.

Pozemky:
- parcela C KN č. 268 zastavané plochy a nádvoria o výmere 533 m?
- parcela C KN č. 269 záhrady o výmere 1103 m?
Parcely sú situované v stavebnom území na okraji obce s prevládajúcou zástavbou – rodinné domy so štandardným vybavením. V lokalite s možnosťou napojenia na existujúce rozvody NN, verejný vodovod, zemný plyn, telekomunikačné rozvody.

 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: