:...:::...:[  Piatok, 29. Marec 2024     -=  =-     meniny má - Miroslav  ]:...:::...: 
3-izbový byt, Martin, Gogoľova 4   36 700 €  (1 105 624,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Bytový dom v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, má štyri samostatné vstupy, má výtahy, jedno podzemné Podlažie, kde sa nachádzajú pivnice a spoločné priestory a deväť nadzemných podlaží, vo vchode sú na každom podlaží tri byty. Prístup k objektu je po spevnenej komunikácii z ulice. Jedná sa o bytový dom z panelových prefabrikátov. Základy sú betónové, zvislé a vodorovné konštrukcie sú zo železobetónových plošných dielcov, schodisko monolitické s povrchom z terraza, na podestách je terazzo dlažba, strecha plochá s asfaltovou krytinou, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Dom je napojený na mestské rozvody elektriny, vody, kanalizácie, dialkové kúrenie, plynu, telefón a káblovú televíziu. Na dome bola zateplená vonkajšia fasáda, zateplená strecha, boli odstránené staticko-stavebné závady, boli vymenené okná a vchodové dvere za plastové. Na vchodových dverách v zádverí, je domový vrátnik. Dom je udržiavaný, poškodenie prvkov dlhodobej životnosti nebolo zistené.
Spoločnými častami domu sú: základy, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodisko, pivnice, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie, ktoré sú nevyhnutné pre jeho podstatu a bezpečnosť.
Spoločnými zariadeniami domu sú: výťahy, práčovne, sušiarne, kočikárne, spoločná televízna anténa, bleskozvody, sklady a mangľovne, vodovodné, teplonosné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové prípojky od hlavného domového uzáveru, a to aj v pripade, ak sU umiestnené mimo domu a slúžia výlučne domu, v ktorom je byt umiestnený.
Byt č. 69 je trojizbový s príslušenstvom: predsieň, špajza, kúpeľňa, WC, chodba, a pivnica v suteréne domu, z jednej izby je prístup na loggiu. Byt je vykurovaný z ústredného zdroja, radiátory sú oceľové s termoregulačnými ventilmi a meračmi tepla, elektroinštalácia je svetelná s poistkovými automatmi, bytové jadro panelové. Okná sú nové plastove s hliníkovými žalúziami, dvere sú dyhované, presklené a piné. Podlahy všetkých miestnostĺ sU z PVC. Na stenách sU tapety, na stropoch omietky. V kupeľni je keramické umývadlo, ocelová vaňa s keramickým obkladom, keramický obklad stien, jedna obyčajná nerezová batéria. WC je samostatné s keramickým umývadlom, nerezovou kohútovou batériou. V kuchyni je kuchynská linka s oceľovým drezovým umývadlom, plynový sporák s rúrou, digestor. Byt nie je trvalo obývaný, je zanedbaný bez údržby, vyžaduje kompletnú výmenu pôvodných prvkov krátkodobej životnosti a zariaďovacích predmetov.
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu.
Bytový dom bol daný do užívania v r. 1975. Vzhladom na vek, stavebno-technický stav a intenzitu užívania bytového domu je vo výpočte uvažované s celkovou životnosťou 80 rokov.
 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: