:...:::...:[  Piatok, 29. Marec 2024     -=  =-     meniny má - Miroslav  ]:...:::...: 
1-izbový byt, Martin, Škultétyho 7   19 200 €  (578 419,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Bytový dom je samostatné stojaci, má jedno podzemné podlažie, kde sú pivnice a spoločné miestnosti a tri nadzemné podlažia, kde sú umiestnené byty. Dom nie je zateplený, nemá výťahy, napojený je na základné rozvody IS. Obvodové nosné steny sú murované hr. 45 cm, stropy rovné, schodisko monolitické s povrchom z liateho terazza, na podestách je terazzo dlažba, strecha je valbová, krytina a klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu, vnútorné omietky hladké, vonkajšie fasády sú hrubé vápenno-cementové, okná má na schodiskách sú drevené jednoduché, vchodové dvere sú drevené presklené. Dom je priemerne udržiavaný, poškodenie prvkov dlhodobej životnosti nebolo zistené, vyžaduje výmenu pôvodných prvkov krátkodobej životnosti.
Spoločnými časťami domu sú:základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodištia, vodorovné nosné, zvislé nosné a izolačné konštrukcie.
Spoločnými zariadeniami domu sú: spoločné miestnosti, spoločná TV anténa, bleskozvody, komíny, vodovodné, kanalizačné, plynové, elektrické a telefónne domové prípojky a to aj v prípade, ak sú umiestnené mimo domu v ktorom byt umiestnený.
Byt č. 7 je jednoizbový s príslušenstvom: chodba, kuchyňa, komora, špajza, WC a pivnica v suteréne domu, byt nemá balkón ani loggiu. Byt nie je trvalo obývaný, je zanedbaný, s pôvodným nefunkčným vybavením, je napojený na vodovodné, elektrické, plynové, kanalizačné domové rozvody. V byte sú rozvody len studenej vody, vykurovanie je pôvodné gamat pecami nefunkčné, elektroinštalácia je svetelná s poistkovými automatmi. Podlaha obytnej miestnosti je z drevených dosiek, v kuchyni je PVC, ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Okná sú drevené dvojité, dvere drevené rámové, na stenách a stropoch sú hladké omietky. Z vnútorného vybavenia sa vyskytuje splachovací záchod, na chodbe oceľové umývadlo, v kuchyni kuchynská linka. Byt je bez údržby, vyžaduje kompletnú rekonštrukciu.
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu.
Bytový dom v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, bol daný do užívania v r. 1925. Vzhľadom na vek, stavebno-technický stav a intenzitu užívania je vo výpočte uvažované s celkovou životnosťou 120 rokov.
 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: